YALOVA BLD. ve VAKFIMIZ İŞBİRLİĞİYLE 25 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜ YAPILDI

YALOVA BLD. ve VAKFIMIZ İŞBİRLİĞİYLE 25 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜ YAPILDI

  Sayın Milletvekilim,
Sayın Belediye Başkanım,
Sayın Mehir Vakfı Başkanım Mustafa ÖZDEMİR,
Sayın Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti,
Sayın Milletvekili Danışmanı,
Çok kıymetli gençler;
Bu mutlu günümüzde bizimle beraber olan çok kıymetli hanımefendiler beyefendiler,
Hepinizi Şahsım ve Mehir Vakfı adına hürmetle selamlıyorum.
Çok kıymetli misafirler;
Sizlere kısaca vakfımızdan bahsetmek istiyorum.
Mehir Vakfı; kuruluş amacı ile ihtiyaç sahibi gençlerin evlenmelerinin önünde ki en büyük engellerden biri olan ev eşyalarının temini hususunda yardım edebilmek amacıyla kurulmuş bir vakıftır. Bu amaç doğrultusunda kurulduğu yıldan bugüne kadar binlerce çiftin evlenmesine vesile olmuştur.Hayırseverler ve ihtiyaç sahiplerini buluşturarak her iki tarafında mutlu olmasına vesile olmuştur.Bireyin mutluluğu ülkenin mutluluğu anlayışına inanan vakfımız ,bu doğrultuda misyon ve vizyonunu sürdürmeye devam etmiştir ve bundan sonrada hız kesmeden devam edecektir.
Çok kıymetli misafirler ve değerli protokol;
Bugün burada evlenecek 25 çiftimizin mutlu yuva kurmasına vesile olan çok değerli Yalova Belediye Başkanımız Vefa SALMAN Beyefendiye ve değerli çalışma ekibine şahsım,Mehir Vakfı ve hayırseverlerimiz adına teşekkür ediyorum.
Çok kıymetli gençler;
Bugün sizler için buradayız.Sizler bizim için çok değerlisiniz.Ve sizler bu ülke için çok önemlisiniz.Sizlere yapılan bu hizmetlerin az bile olduğunu düşünüyorum.Sizler daha iyisine layıksınız değerli gençler.Ama şunu samimiyetimle ifade ederek sözlerime son veriyorum. Bu yapılan hizmetin içinde sevgimiz var...muhabbetimiz var...gönlümüz var...Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum,iyi eğlenceler...
24.05.2015
Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü