ŞIRNAK-SİLOPİ YARDIM KAMPANYASI KAPSAMINDA TIRIMIZI UĞURLADIK

ŞIRNAK-SİLOPİ YARDIM KAMPANYASI KAPSAMINDA TIRIMIZI UĞURLADIK

  Konu: Şırnak-Silopi ayni yardım kampanyası hk.
Tarih:09.09.2016
Değerli Basın Mensupları;
Türk Milletinin asırlar boyunca bağımsız bir devlet olarak yaşamasını sağlayan unsurlardan biride ailedir. Aile toplumun çekirdeğidir. Aile toplumun aynasıdır, mikro yansımasıdır. Dolayısı ile bu kurumun sağlam, köklü değerler üzerine kurulması ve yaşatılması gerekmektedir. Mehir Vakfı olarak aile kurumuna hizmetimiz her geçen gün artarak devam etmektedir.
Bugünde burada Şırnak İlinin Silopi ilçesinde yaşayan terör mağduru ailelerin elinden tutmak, yaralarını bir nebze olsun sarabilmek için toplanmış bulunmaktayız. Konya’dan Silopi’ye kardeşlik köprüsünü güçlendiren bu proje kapsamında hazırlamış olduğumuz araçta 22 kalem 3.400 adet ürün bulunmaktadır. Bu araç ile başlatmış olduğumuz yardımlaşma hareketi Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde bundan sonra yapacağımız hizmetlerin başlangıcı olacaktır. Besmelesi olacaktır. Yeni bir kardeşlik projemizin startı olacaktır…
Bu yardımların temininde bizlere desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve bu eşyaların Silopi Türk Kızılayı’na ulaştırılmasında yardımcı olan Türk Kızılayı’na teşekkür ediyoruz.
Bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmayan ve takip eden siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
Aygül ERDEM Mehir Vakfı Genel Müdür