KARAPINAR BELEDİYESİ-İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI

KARAPINAR BELEDİYESİ-İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI

  Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı tarafından Karapınar´daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanan ayni yardım malzemeleri, düzenlenen törenle uğurlandı.

Mehir Vakfı Müdürü Öner Çırak, vakıf binası önünde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, vakfın paylaşma hukukunu esas alan bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Faaliyetlerini bu eksende devam ettirmenin gayreti ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çırak, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe belediyeleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ayni bağışlardan oluşan yardım araçlarını uğurladıklarını ifade etti.

Vakıf mütevelli heyetinin aldığı karar neticesinde Konya´nın ilçelerine etkinlik programı kapsamında yardımları ulaştırdıklarını aktaran Çırak, "Bugün Karapınar ilçemizin yardım aracını uğurlamak için toplanmış bulunmaktayız. 36 çeşit ve toplamda 4 bin 630 parçadan oluşan ayni yardım malzemelerini Karapınar Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne teslim edilmek üzere uğurladık. Bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" dedi.



Kaynak: AA