İZMİR TOPLU DÜĞÜNÜ ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI

İZMİR TOPLU DÜĞÜNÜ ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI

  İzmir enternasyonel fuar alanında gerçekleştirilecek olan 20 çiftin toplu düğün organizasyonunun eşyaları,vakıf merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla uğurlandı.Toplantıyı gerçekleştiren Vakıf Müdürü Öner ÇIRAK´ın basın mensuplarına yapmış olduğu açıklama metni aşağıdadır.


Değerli Basın Mensupları;

Vakfımız kuruluş amacı ile ihtiyaç sahibi gençlerin evlenmelerinin önünde en büyük engellerden biri olan ev eşyalarının temini hususunda yardım edebilmek amacıyla kurulmuş bir vakıftır. Bu amaç doğrultusunda kurulduğu yıldan bugüne kadar binlerce çiftin evlenmesine vesile olmuş, zengin ile fakiri buluşturarak her iki tarafında duasını alarak misyon ve vizyonunu sürdürmeye devam etmiştir.

Değerli Basın Mensupları;


Bugün burada 01 Şubat 2014 Pazar günü, İzmir Enternasyonal Fuar Alanında gerçekleştirilecek, Konyalılar günü organizasyonunun bir parçası olan ve 20 çiftin toplu düğünü ile taçlandırılacak programının eşyalarını göndermek için toplanmış bulunuyoruz. İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konyalılar Federasyonu, İzmir Sivil toplum Örgütleri Platformu ve Vakfımız işbirliği ile gerçekleştirileceğimiz bu düğüne tüm Konya halkı davetlidir.

Değerli Basın Mensupları;

Toplamda 75 çeşit ve 1500 parçadan oluşan bu düğün eşyalarının temininde bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyoruz. Evlenecek olan kardeşlerimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



ÖNER ÇIRAK
VAKIF MÜDÜRÜ