IRAK-TELAFER AYNİ YARDIM KAMPANYASI ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI -3-

IRAK-TELAFER AYNİ YARDIM KAMPANYASI ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI -3-

  Mehir Vakfı tarafından üçüncü kez başlatılan kampanya dahilinde Irak-Telafer şehrinde yaşayan savaş mağduru soydaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlanan ve 3 tırdan oluşan yardım malzemeleri düzenlenen törenle uğurlandı.

Vakıf Müdürü Öner Çırak´ın vakıf merkezinde düzenlediği basın toplantısı konuşma metni aşağıdadır.

Değerli basın mensupları;

Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor ve katılımınız için teşekkür ediyorum.
Türk Kızılay’ı, Genç Mehir derneği ve Vakfımız işbirliği ile başlattığımız yardım kampanyamızda. Geçtiğimiz haftalarda sizlerin de huzurunda gönderdiğimiz, iki parti ve toplamda 5 tırdan oluşan yardım kampanyamızın 3.sevkiyatını bugün gerçekleştirmek için toplanmış bulunmaktayız. Başlatmış olduğumuz kampanya tüm hızıyla devam etmekte ve Konya halkının göstermiş olduğu yoğun ilgi sayesinde, aynı dili ve kültürü paylaştığımız soydaşlarımıza yardım elimizi uzatmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizlere bu malzemelerinin temininde yardımcı olan Konya halkına, ayrıca hazırlanan malzemelerin sevkiyatında, proje ortağımız olan Türk Kızılay’ına bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Değerli basın mensupları;

Sizlerin huzurunda uğurlayacağımız tırların muhtevasından kısaca bahsedecek olursak. 3 tırımızda toplamda 79 bin lira değerinde 532 adet yatak mevcut olup, Türkmen kardeşlerimizin kullanımına sunulmak üzere gönderilecektir.
Bu malzemelerin temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz.


Öner ÇIRAK
Vakıf Müdürü