ILGIN BELEDİYESİ - İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

ILGIN BELEDİYESİ - İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

  Mehir Vakfı tarafından Ilgın´da yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım kamyonu düzenlenen törenle ilçeye uğurlandı.

Vakıf Müdürü Öner Çırak´ın vakıf merkezinde düzenlediği basın toplantısı konuşma metni aşağıdadır.

Değerli basın mensupları;

Vakıf mütevelli heyetimizin bu yıl içerisinde yapılmasını planladığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında. Konya ilçelerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere her hafta iki ilçemize ayni yardım malzemelerinin gönderimine bugün bir yenisini eklemek için toplanmış bulunmaktayız.

Bağışçılarımızdan aldığımız destek ve güvenle çıktığımız bu yolda Hak’kın rızasını kazanma adına sürdürdüğümüz faaliyetlerimizde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Konya halkına sizlerin vasıtasıyla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Ilgın belediye başkanımız Sayın Halil İbrahim Oral Bey ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ılgın toplu düğününün yanı sıra ramazan öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırladığımız 41 çeşit ve toplamda 4297 parçadan oluşan ayni yardım malzemelerini sizlerin huzurunda uğurluyoruz.

Gönderdiğimiz malzemelerin temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.



Öner ÇIRAK
Vakıf Müdürü