HATAY-REYHANLI 50 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜN PROGRAMI HAKKINDA BASIN TOPLANTISI

HATAY-REYHANLI 50 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜN PROGRAMI HAKKINDA BASIN TOPLANTISI

  Mehir Vakfı ile Reyhanlı Belediyesi ortaklaşa toplu düğün töreni düzenleyerek 50 çifti evlendirecek.
Daha öncede bir çok organizasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan Mehir Vakfı evlenmek isteyip te maddi sıkıntı yaşayan çiftlere destek vermeye devam ediyor. Vakfın bu seferki noktası Hatay’ın Reyhanlı ilçesi oldu. Hatay Reyhanlı Belediyesi ile Mehir Vakfı, ihtiyaç sahibi 50 çifte toplu düğün töreni yapmak için sözleşme yaptı.3 Ağustosta Reyhanlı stadyumunda yapılacak düğünde çiftlere ihtiyaç duyulacak bir çok eşyayı temin etme ve 3 parça beyaz eşya verilme sözü verildi.

Konu ile ilgili bası toplantısı düzenleyen Mehir Vakfı kurucu üyesi Hasan Türk ve vakıf Müdürü Öner Çırak ’Kardeşlik hukukunun paylaşımına dayalı hareket ederek, Konya merkez ve ilçeler başta olmak üzere 81 vilayette ve ülke sınırları dışında aldığımız bağışlar, güç ve destek ile faaliyetlerimize devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu bağlamda bugün burada toplanma nedenimiz olan 50 çiftin toplu düğün projesini yapmak üzere Konya’ya gelen Reyhanlı Belediyesi Kültür Müdürü sayın Hakan Türker beye bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

Toplantıya katılan Eğitim Uzmanı ve Reyhanlı Belediyesi Kültür Müdürü Hakan Türker de yapılan çalışmaların önemine değinerek hayırsever vatandaşların desteği ile ihtiyaç sahibi 50 çiftin düğününün yapılacağını ve bir çok ihtiyacının giderilerek başta 3 parça beyaz eşya temini yapılacağını belirtti. Türker ‘Başta vakıf başkanı sayın Mustafa Özdemir ve sayın Öner çırak ile emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve bu hayırlı işle hayırlı nesillerin yetişmesini yüce Allahtan temenni ediyorum. Şahsım ve kurumum adına yapılan organizasyonu önemsiyor ve 3 ağustos 2014’te Reyhanlı stadyumunda yapılacak toplu düğün törenine Konyalıları da bekliyoruz’ dedi.