FİLİSTİN-GAZZELİ 50 ÇİFTİN TOPLU NİKAH VE DÜĞÜN TÖRENİNE DAVET

FİLİSTİN-GAZZELİ 50 ÇİFTİN TOPLU NİKAH VE DÜĞÜN TÖRENİNE DAVET

  Konu: Filistin-Gazzeli 50 Çiftin Nikah ve Düğün Törenine Davet
09.12.2015
Değerli Basın Mensupları;
Kurulduğu günden bu yana hayırseverlerimizin destekleri ile yaklaşık 10.000 çiftin evlenmesine vesile olan vakfımız yine bir büyük organizasyona imza atmak üzeredir.
1.7 milyon insanın yaşadığı Gazze şeridi 2007 yılından beri İsrail tarafından deniz,kara ve havadan abluka altındadır.Bu olumsuzluklardan dolayı imkansızlıklar içinde bulunan Gazzeli gençlerimiz Allah’ın emri ve Peygamberimizin sünneti olan evlilik müessesesi çatısı altında birleştirmenin heycanını yaşıyoruz.
Değerli Basın Mensupları;
11 Aralık 2015 Cuma akşamı 18:30 ve 20:45 saatleri arasında Filistin Alimler Birliği ve Vakfımız işbirliği ile düzenlenen 50 Gazzeli çiftin düğün merasimleri Üsküdar Belediyesi Mehmet Çakır Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.
Düğünümüze Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Mustafa ÖZDEMİR Bey,Filistin Alimler Birliği Genel Başkanı Sayın Abdulgani AL-TAMİMİ ve Filistin Alimler Birliği Genel Sekreteri Sayın Dr.Newaf TEKRURİ Bey onur konuğu olarak teşrif edeceklerdir.
Sizlerin huzurunda tüm hayırseverlerimizi ve gönüldaşlarımızı,bu mutlu güne şahitlik etmek için çiftlerimizin yanında olmaya davet ediyoruz.
Düğünümüzün gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize ve siz değerli basın mensubu arkadaşlara vakfımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum.Saygılarımı sunuyorum.


Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü