BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 2.ve 3. YARDIM TIRIMIZI GÖNDERDİK

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 2.ve 3. YARDIM TIRIMIZI GÖNDERDİK

  Konu: Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Aracı Uğurlama Proğramı Hakkında
04.12.2015
Değerli Basın Mensupları;
Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz.Bilindiği üzere 02.12.2015 tarihinde Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize ilk yardım tırımızı göndermiştik. Bugün ise iki tır dolusu yardım malzemesi ile kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun hafifletmek için yola çıkıyoruz.Allahın izniyle iyi günde olduğu gibi zor günlerinde de soydaşlarımızın ve kardeşlerimizin yanında olma azmi ve gayreti içerisindeyiz.Rabbim niyetlerimizi halis; gayretlerimizi daim kılsın.
Değerli Basın Mensupları;
Unutulmamalıdır ki;beşer zulmeder, kader adalet eder.Önemli olan bizim ülke olarak nerede durduğumuz.Biz,şanlı tarihimizin de şahitlik ettiği gibi devamlı zulmün ve zalimin karşısında;mazlumun yanında olduk her zaman.Bu duruşun örneklerinden birini de şimdi veriyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür.Gün kardeşlik günüdür.Gün tek vücut olma günüdür.
Değerli Basın Mensupları;
İçinde bulunduğumuz coğrafya kanlı hesaplaşmaların,kirli ittifakların yapıldığı bir sahneye dönmüştür.Tek suçları Türk olmak olan Bayırbucak Türkmenleri’ne yapılan saldırılarda orantısız güç kullanılmaktadır.Rusya’nın tek derdinin Suriye’den Akdeniz’e bir kordon açmak olduğunu bütün dünya bilmekte ama ne gariptir ki bütün dünya da seyretmektedir.Sonuçta akıtılan kan müslüman kanı dahası Türk kanı.Bu da Rusya ve maşası Esed’ı yaptıkları vahşeti meşru gösterme gayretine sokmaktadır.Sınırımızdaki bu ateşi söndürmek için mücadele etmez isek korkarım ki bu yangın dahada büyüyecek ve tamamen kontrolden çıkacaktır.Bu da tedavisi mümkün olmayan yaralar açacaktır.
Değerli Basın Mensupları;
Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimiz bizim itibarımızdır.Esed ve destekçisi Rusya’nın derdi de Türkiye’yi bölgede itibarsızlaştırmaktır.Ama biz bu oyuna dur dedik ve demeye de devam edeceğiz.Kimse Türkiye’nin sabrını sınamasın.Türkmenler üzerinden bizi kirli oyunlarına sokmaya çalışmasınlar.Rabbim oyun bozanların en hayırlısıdır.
Tırlarımızda,makarna,bulgur,çay vb gıda ürünleri ayrıca yatak,yastık,battaniye gibi ev tekstili ürünlerinden oluşmaktadır.Bu yardımlar için Yap-Döksan ltd.şirketi yönetim kurulu Başkanı Ömer Yapıcı Bey’in şahsında tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.

Katılımlarınızdan dolayı siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor,saygılar sunuyorum.

MEHİR VAKFI GENEL MÜDÜRÜ
AYGÜL ERDEM