AKŞEHİR BELEDİYESİ - İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

AKŞEHİR BELEDİYESİ - İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

  Mehir Vakfı tarafından Akşehir´de yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım kamyonu düzenlenen törenle ilçeye uğurlandı.

Vakıf Müdürü Öner Çırak´ın vakıf merkezinde düzenlediği basın toplantısı konuşma metni aşağıdadır.

Değerli basın mensupları;

Bugün burada ramazan öncesi etkinliklerimizin sonuncusu olan Akşehir ilçesine ayni yardım malzemelerinin gönderimi için toplanmış bulunmaktayız. “Halka hizmet Hakka hizmettir” sözünün gereği olarak vakfımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya, yüzlerini güldürmeye, bundan sonrada onların yanında olmaya devam edecektir.

Bildiğiniz üzere vakfımız 1996 yılında kurulmuş ve iki ana başlık altında da faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir. Bunlardan birincisi maddi imkânsızlıklar nedeni ile evlenemeyen ihtiyaç sahibi nişanlı gençlerimize ev eşyası temini, bir diğeri de toplumumuzda oluşan ve biz gibi STK’ların el atması gereken sosyal sorumluluk projeleridir.

Bu projeler kapsamında yıl içerisinde Konya ilçelerimiz başta olmak üzere Yurt geneli ve ülke sınırlarımız dışında kalan ve ümmet bilinci taşıyan ülkelere yardımlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Bu bağlamda Akşehir belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilçede yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan kardeşlerimize verilmek üzere 49 kalem ve toplamda 5810 parçadan oluşan ayni yardım malzemelerini siz değerli basın mensuplarının huzurunda uğurluyoruz.

Hazırladığımız malzemelerin temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz.


Öner ÇIRAK
Vakıf Müdürü