AFRİKA AYNİ YARDIM ^UMUDUOL^ PROJESİ KAPSAMINDA 4 ARACIMIZI DAHA UĞURLADIK

AFRİKA AYNİ YARDIM ^UMUDUOL^ PROJESİ KAPSAMINDA 4 ARACIMIZI DAHA UĞURLADIK

  Konu: Afrika Ayni Yardım Araç Uğurlama Programı 2.Sevkiyat
Tarih: 23.05.2017

Değerli Basın Mensupları;
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin destekleriyle TürkKızılayı’mız tarafından başlatılan İnsanlığın ‘’Umuduol’’ kampanyası kapsamında hazırlamış olduğumuz yardım tırlarımızın 2.sevkiyat araç uğurlama programına hepiniz hoş geldiniz
Yıllarca süren çatışmaların, siyasi iktidarsızlığın ve ekonomik sorunlarla beraber kuraklığında vurduğu Güney Sudan, Yemen ve Doğu Afrika’da her geçen gün artan, büyük bir insani kriz yaşanmaktadır.
Günlük ihtiyacı olan gıdaya ulaşmakta zorluk yaşayan milyonlarca kardeşimiz Dünya’nın kendilerine uzatacağı yardım elini beklemektedir.
Değerli Basın Mensupları;
Mehir Vakfı olarak 21 yıldır dil, din ve ırk ayrımı yapmadan ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara el uzatmaya gayret etmekteyiz. İnsanlığın ‘Umuduol’’ kampanyası kapsamında 2.sevkiyatta hazırlamış olduğumuz 4 adet ayni yardım tırımızda 80 ton makarna bulunmaktadır.
Değerli Basın Mensupları;
Yardım araçlarında bulunan 80 ton gıda ürünü ile Doğu Afrika’da, Somali’de, Sudan’da, Yemen’de yaşayan 4.000 aileye ulaşmayı hedefliyoruz.
Hayırlıseverlerimizin destekleriyle 1.sevkiyatımızda 90 ton gıda ürünüyle 4.500 aileye ulaştık. Bu sevkiyatımızda 80 ton gıda ürünüyle 4.000 aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Siz hayırseverlerimizin destekleriyle 3.sevkiyatımızda hedefimiz olan 10.000 aileyi geçmeyi planlıyoruz.
Yardım tırlarımızın hazırlanmasında emeği geçen başta Mehir Vakfı Başkanı Mustafa ÖZDEMİR Bey’e TürkKızılayı’na ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.


Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü