AFRİKA AYNİ YARDIM ^UMUDU OL^ PROJESİ KAPSAMINDA İLK 5 ARACIMIZI UĞURLADIK

AFRİKA AYNİ YARDIM ^UMUDU OL^ PROJESİ KAPSAMINDA İLK 5 ARACIMIZI UĞURLADIK

  Konu: Afrika Ayni Yardım Araç Uğurlama Programı
Tarih : 10.04.2017
Değerli Basın Mensupları;
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin destekleriyle TürkKızılayı’mız tarafından başlatılan İnsanlığın ‘’Umuduol’’ kampanyası kapsamında hazırlamış olduğumuz yardım tırlarımızın uğurlama programına hepiniz hoş geldiniz
Yıllarca süren çatışmaların, siyasi iktidarsızlığın ve ekonomik sorunlarla beraber kuraklığında vurduğu Güney Sudan, Yemen ve Doğu Afrika’da her geçen gün artan, büyük bir insani kriz yaşanmaktadır.
Günlük ihtiyacı olan gıdaya ulaşmakta zorluk yaşayan milyonlarca kardeşimiz Dünya’nın kendilerine uzatacağı yardım elini beklemektedir.
Değerli Basın Mensupları;
Mehir Vakfı olarak 21 yıldır dil, din ve ırk ayrımı yapmadan ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara el uzatmaya gayret etmekteyiz. İnsanlığın ‘Umuduol’’ kampanyası kapsamında hazırlamış olduğumuz 5 adet ayni yardım tırımızda 90 ton makarna bulunmaktadır.
Değerli Basın Mensupları;
Yardım araçlarında bulunan 90 ton gıda ürünü ile Doğu Afrika’da, Somali’de, Sudan’da, Yemen’de yaşayan 4.500 aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yıl ki hedefimiz hayırlıseverlerimizin destekleriyle 10.000 aileye ulaşmaktır.
Yardım tırlarımızın hazırlanmasında emeği geçen başta Mehir Vakfı Başkanı Mustafa ÖZDEMİR Bey’e TürkKızılayı’na ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.


Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü