YALOVA´DA DÜĞÜNÜMÜZ VAR,25 ÇİFTİ KONYA´DA MİSAFİR ETTİK

YALOVA´DA DÜĞÜNÜMÜZ VAR,25 ÇİFTİ KONYA´DA MİSAFİR ETTİK

  Yalova’da Düğünümüz Var…
Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Yalova Belediyesi iş birliğinde Yalova’da 24 mayıs 2015 tarihinde düğünleri yapılacak olan 25 çift, kişisel kıyafetlerini seçerek almak üzere hafta sonunu Konya’da geçirdiler.
Kurulduğu günden bu yana binlerce çiftin mutlu yuva kurmasına yardımcı olan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, 24 Mayıs’ta Yalova’da 25 çiftin daha düğününü yapıp tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bir çok ihtiyaç sahibi gencin evlenmelerine yardımcı olan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, 24 Mayıs’ta Yalova’da nikahları kıyılacak olan 25 çifti geçtiğimiz hafta sonu Konya’da ağırlayarak hem Konya’yı tanımalarını sağladı hem de düğün için gerekli olan kişisel kıyafetlerini temin etmelerini sağladı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Genel Müdürü Aygül Erdem, ‘’2015 yılı faaliyet programımızda yer alan Yalova Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz toplu düğün programımız ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Toplu düğün töreninde bir ömür boyu mutluluğa evet diyecek olan 25 çiftimizin kişisel kıyafetlerini kendilerine takdim ettik. Misafir ettiğimiz çiftlerimize nişanlık, gelinlik, abiye kıyafetler, damatlık takımlar ve ayakkabılarını bedenlerine uygun olarak 2 ayrı depomuzda beğenerek ve seçerek alma imkanı tanıdık. Gençlerimize aynı zamanda Konya’nın yöresel yemeklerini ikram etme ve Konya’yı tanıtma şansı bulduk. Vakfımız tarafından hazırlanan ev eşyalarını ve düğün paketlerini de programın yapılacağı 24 Mayıs tarihi öncesinde Yalova’da kendilerine takdim edeceğiz’’ dedi.