YALOVA´DA 25 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜN EŞYA UĞURLAMA PROĞRAMI

YALOVA´DA 25 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜN EŞYA UĞURLAMA PROĞRAMI

  Konu: Yalova Şehrinde Yapılacak Olan 25 Çiftin Toplu Nikah ve Düğün Proğramı Hakkında
Değerli Basın Mensupları,
Ailelerin ciddi sorunlara maruz kaldığı bir dünyada Genç Mehir ve Mehir Vakfı olarak evlenen çiftlerin sayısını arttırmaya devam ediyor,aile kurumuna katkıda bulunuyoruz.Hayırsever vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın her geçen gün artan destekleriyle,evlenmek isteyip,maddi imkansızlık nedeniyle evlenemeyen gençlerimizin yanında oluyoruz.
Yardımlaşmanın sınırları olmayan bir erdem olduğuna inanıyor ve kardeşliğin paylaşma kültürüyle kuvvetlenip dayanışma aşamasına sıçrama yapacağına inanıyoruz.Ülkemizin birlik,beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacının olduğu bilincindeyiz.
Değerli Basın Mensupları,
Doğusundan Batısına,Kuzeyinden Güneyine ülkemizin bir çok yöresinde yapmış olduğumuz düğünlere bir yenisini Yalova Şehrimizde 25 çiftin düğününü yaparak devam ediyoruz.Evlenecek 25 çiftimiz için hazırlamış olduğumuz 100 kalem de toplam 1,890 parça düğün malzemelerini sizlerin huzurunda genç çiftlerimize gönderiyoruz.
Bizlere bu projede ortak olan Yalova Belediyesine,maddi ve manevi destekleriyle ve dualarıyla yanımızda olan hayırseverlerimize şahsım ve vakfımız adına teşekkür ediyor,evlenecek kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.
16.05.2015
Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü