VAKIF GENEL MÜDÜRÜMÜZ´ÜN 15 TEMMUZ´UN 2. YILDÖNÜMÜ HAKKINDA BASIN BİLDİRİSİ

VAKIF GENEL MÜDÜRÜMÜZ´ÜN 15 TEMMUZ´UN 2. YILDÖNÜMÜ HAKKINDA BASIN BİLDİRİSİ

  15 Temmuz 2016 tarihinde vatanımıza ,milletimize ve devletimize karşı, haince darbe girişiminde bulunanları bir kez daha LANETLİYORUZ .FETÖ terör örgütünün hilelerıne ,tuzaklarına ve saldırılarına karşı destansı bir direnişle karşı duran kahraman milletimizi tebrik ediyoruz. Bu onurlu mücadelede yer alanları şükranla yad ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

“15 Temmuz” Milletçe yeniden var olmanın milli birlik ve beraberliğimizin ve milli dirilişimizin yıldönümüdür.

“15 Temmuz” dinimiz ,vatanımız ve milletimizin savunması için ölümüne yapılan yürüyüşün adıdır.

“15 Temmuz “ Hain darbe girişimini bertaraf eden ülkemiz , bugün dahada güçlenmiş ve tüm dünya mazlûmlarına umut olmuştur.

Yüzlerce şehit, binlerce gazi ve yüzbinlerce adsız kahramanla tanklara, uçaklara, helikopterlere karşı şanlı bir direnişle karşı koyarak, bugün onur ve gururla yaşayışın hediye edildiği muhteşem günün ikinci yıldönümünü idrak ediyoruz. Daha aydınlık günler için 15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere aktarmalıyız.

Yüce dinimizi, kendi düşük menfaatlerine göre değiştirme teşebbüsünde bulunanlar bugün de gelecekte de hep olacaktır. Biz, inancımızı, birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi hedef alan bu şarlatanlara karşı daha dikkatli olmalıyız.

Mehir Vakfı olarak ;Vatanımıza, bayrağımıza, mukaddesatımıza göz diken iç ve dış düşmanların, ihanet şebekelerinin bütün hile ve tuzaklarına karşı tüm halkımızı, 15 Temmuz gecesi şehrin meydanlarında ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü´nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olmaya davet ediyoruz.”

AYGÜL ERDEM
MEHİR VAKFI GENEL MÜDÜRÜ