RECEP ARLI HOCA´YA ZİYARET

RECEP ARLI HOCA´YA ZİYARET

  Mehir Vakfı’ndan Arlı’ya Ziyaret

Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki heyet Ereğli’de AK Partiye uzun yıllar hizmet eden ve ilçe başkanlığı yapan Recep Arlı’yı evinde ziyaret etti.

Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki heyet Ereğli’de AK Partiye uzun yıllar hizmet eden ve ilçe başkanlığı yapan Recep Arlı’yı evinde ziyaret etti. Ziyarette vakıf ile ilgili olarak Arlı’ya bilgi veren Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, “Konya’da insan odaklı çalışmalar gerçekleştiren vakıfların önemli ayaklarından biri olan Mehir Vakfımızda arkadaşlarımızla birlikte, vakıf adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içindeyiz. Mehir Vakfında görevli arkadaşlarımızın vatandaşlarımıza yönelik yapacakları çalışmaların her zaman yanında olcağız. Geçmiş dönemlerdeki arkadaşlarımız nasıl birlikte hareket ettiysek, bu dönem görev alan arkadaşlarımızla da hep birlikte hareket edeceğiz. Konya ve ilçelerimiz için en güzelini ortaya koyabilme adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Eski İlçe Başkanı Recep Arlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mehir Vakfına hizmet hayatında başarılar diledi.