MEHİR VAKFI YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

MEHİR VAKFI YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

  MEHİR Vakfı olarak Van’da tertip ettiğimiz toplu düğün programından sonra Kütahya Simav’da yapılacak olan 25 çiftin düğün hazırlıklarını sürdürmekteyiz. Aynı zamanda Kütahya’da yaşanan ve halen devam eden depremden dolayı mağdur olan vatandaşlarımıza da destek olmak için bir TIR’lık yaklaşık 4000 adet yardım malzemesini de toplu düğün organizasyonumuz öncesinde Kütahya’daki ihtiyaç sahiplerine gönderdik.
Talepler doğrultusunda Suriye’den gelen mülteci kardeşlerimize de yaklaşık 23 çeşit parçadan oluşan 8.572 adet malzemeyi TÜRK KIZILAY’I ile ortak çalışma neticesinde ihtiyaç sahiplerine Ramazan öncesinde Gaziantep İslâhiye ilçesine göndermiş bulunmaktayız.
Bunların yanı sıra yine vakfımıza yapılan başvurular sebebiyle yurt içi ve yurt dışı düğün çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Irak’ta 100 çift, Fas Krallığı’nda 100 çift, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 100 çift ve diğer yurt içi düğünlerini programımıza almış olup bayram sonrası yoğun çalışmalarımızla sonuçlandırmayı hedefliyoruz.
Vakfımızı destekleyen bütün hayır sahiplerine çok teşekkür ediyoruz. Bize emanet edilen malzemeleri en iyi şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Bu vesile ile Ramazan-Şerif’inizi tebrik eder, maddi-manevi destekte bulunan bütün MEHİR Vakfı gönüllülerinin ve İslam âleminin çalışmalarının bereketli olmasını temenni ederiz.