Mehir Vakfı 50 Çifti Evlendirecek

Mehir Vakfı 50 Çifti Evlendirecek

  Cihanbeyli Belediyesi ve Mehir Vakfı´nın birlikte hazırlayacağı ihtiyaç sahibi gençlerin evlenmesi organizasyonunun tanıtımı için Mehir Vakfı Genel Merkezi´nde basın toplantısı düzenlendi.

Ailenin, toplumun en temel birimi olduğunu vurgulayan Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya, "Sağlıklı bir toplum için sağlıklı ailelerin kurulması en önemli meselelerimizden birisi. Evlilik müessesesinde sağlıklı bir ailenin de temel yapısı, maddi sıkıntıdan dolayı evlenemeyenlerin önünün açılması adına Mehir vakfı ile bugün bir işbirliğine gidiyoruz" dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Önal ise Türkiye´nin bir çok köşesinde bugüne kadar yapılan evliliklere katkı ve desteklerinden dolayı Mehir Vakfı´na teşekkür etti.

Evlendirilecek çift sayısının 30´dan 50´ye çıkarıldığını açıklayan Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir de "Vakfı kurduğumuz yıllarda 8 çeşit eşya veriyorduk, bugün itibariyle mobilya, ev tekstili, züccaciye ve giyim eşyası gibi çeşitli eşyalarla çiftlerimize verdiğimiz eşya listesini yaklaşık 85 kaleme çıkarttık" dedi.

Müracaatların 15 Temmuz Pazar gününe kadar süreceği bildirildi.