HATAY/YAYLADAĞI 21 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜ ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI

HATAY/YAYLADAĞI 21 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜ ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI

 

Konu: Hatay/Yayladağı 21 Çiftin Toplu Düğünü Araç Uğurlama Programı Hk.
Tarih: 02.08.2018

Değerli Basın Mensupları;
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Hatay/Yayladağı Belediyesi, Mehir Aile Derneği ve vakfımız işbirliği ile Hatay/Yayladağı’nda gerçekleştireceğimiz 21 çiftimizin eşyasını bugün sizlerin huzurunda Hatay’a uğurluyoruz. Hayırseverlerimizin desteğiyle hazırlamış olduğumuz yardım tırımızda giyim, ev tekstili, mobilya, züccaciye, altın takı olmak üzere 97 kalem 1.923 adet eşya bulunmaktadır.

Değerli Basın Mensupları;
Hatay/Yayladağı’nda evlenecek olan 21 ihtiyaç sahibi çiftimizin toplu düğün merasimleri 04 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Hükümet Konağı Önünde, Hatay/Yayladağı Belediyesi, Mehir Aile Derneği ve vakfımız tarafından gerçekleştirilecektir. Tüm hayırseverlerimizi ve gönüldaşlarımızı bu mutlu günümüze şahitlik etmek için, çiftlerimizin yanında olmaya sizlerin huzurunda davet ediyoruz.
Toplu düğünümüzün gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Mustafa ÖZDEMİR Beyefendiye, Yayladağı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KALKAN Beyefendiye, tüm hayırseverlerimize ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza vakfımız ve şahsım adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.



Fatma Nur AŞCI
Mehir Vakfı Özel Kalem Müdürü