FİLİSTİNLİ 100 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜ ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI

FİLİSTİNLİ 100 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜ ARAÇ UĞURLAMA PROGRAMI

 

Konu: Filistinli 100 Çiftin Toplu Düğünü Araç Uğurlama Programı Hk.
Tarih: 15.02.2018

Değerli Basın Mensupları;
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Sizlerin de malumu olduğu üzere Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey tarafından 2017-2018 yılı Kudüs yılı olarak ilan edilmiştir. Mehir Vakfı olarak bizde Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına 100 Kudüslü çifti, hayırseverlerimizin destekleriyle evlendirerek katkı sağlamak istedik.
Bugün sizlerin huzurunda 4 tır dolusu eşyamızı Filistinli çiftlerimize dağıtılmak üzere İstanbul’a uğurluyoruz. Hayırseverlerimizin desteğiyle hazırlamış olduğumuz yardım tırlarımızda giyim, ev tekstili, mobilya, züccaciye, altın takı olmak üzere 94 kalem 11.531 adet eşya bulunmaktadır.

Değerli Basın Mensupları;
100 Filistinli ihtiyaç sahibi çiftlerimizin toplu düğün merasimleri 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 15.00’da Sultanbeyli Spor Salonunda, Sultanbeyli Belediyesi, Mehir Aile Derneği, Filistin Âlimler Birliği Heyeti ve vakfımız tarafından gerçekleştirilecektir. Tüm hayırseverlerimizi ve gönüldaşlarımızı bu mutlu günümüze şahitlik etmek için, Kudüslü çiftlerimizin yanında olmaya sizlerin huzurunda davet ediyoruz.
Toplu düğünümüzün gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Mustafa ÖZDEMİR Beyefendiye, Sultanbeyli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KESKİN Beyefendiye, Filistin Âlimler Birliği Heyetine, tüm hayırseverlerimize ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza vakfımız ve şahsım adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü