FİLİSTİN YARDIM KAMPANYAMIZ KAPSAMINDA BASIN TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK..

FİLİSTİN YARDIM KAMPANYAMIZ KAPSAMINDA BASIN TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK..

 
Konu: Filistin Yardım Kampanyası Hk. Tarih: 25.05.2018
Değerli Basın Mensupları;
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. İsrail’in Gazze’de sebep olduğu işgal ve çatışma ortamı sebebiyle Filistin’de can ve mal kaybı vahametini koruyarak devam etmektedir. Filistin halkının büyük bir kısmı açlık, susuzluk ve hastalık problemleri ile mücadele etmektedir.
Dost ve kardeş Filistin halkının karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesine katkıda bulunmak ve gerekli her türlü desteği sağlamak üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin talimatıyla Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Bey bir genelge yayınlayarak ‘’ Filistin’e Umut Ol ‘’ kampanyasını başlatmıştır.
Son iki yıldır dünyanın en büyük insani yardım bağışçısı olan ülkemiz Filistin halkı için yine dünyaya örnek bir yardım kampanyası başlatmıştır.
Kurulduğu günden bu yana 13.500 çiftin evlenmesine vesile olan ve bu hizmetiyle Cumhurbaşkanımızdan 3 Başbakanımızdan 1 altın madalya alan vakfımız bu hizmetine yeni bir tanesini daha ekleyecektir.
Biz de Mehir Vakfı olarak ‘’ Filistin’e umut ol ‘’ kampanyası doğrultusunda Konya’mızda, İstanbul’da Gazze’de ve Kudüs’te yaşayan 100 Filistinli nişanlı çiftimizin toplu düğün organizasyonunu gerçekleştireceğiz.
Değerli Basın Mensupları;
Filistin’de bitmeyen bir işgal zülüm ve soykırım yaşanıyor. Kardeşlerimizin maruz kaldığı baskı ve katliam tüm dünya tarafından seyredilmektedir. Bizler Türk halkı olarak kardeşlerimizin çektiği acılar ve masum insanların yaşadığı drama seyirci kalamayız, kalmamalıyız. Başbakanlığımızın başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek olmalıyız. İnşallah Mehir Vakfımızda hayırseverlerimizin desteği ile zulme, acıya ve açlığa maruz kalan Filistinlilere umut olacaktır.
Bizler burada mutlu ve huzurlu bir şekilde Ramazan ayını idrak ederken, Filistinli kardeşlerimiz İsrail zulmüne maruz kalmaktadırlar. Kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Yaşanan bu acıları bir nebze olsun dindirmek yaralarına merhem olmak için biz de Mehir Vakfı olarak ‘’ Filistin’e Umut Ol ‘’ diyoruz.
Mübarek Ramazan ayı hürmetine hayırlarınızı yaparken Filistinli 100 nişanlı çiftlerimize destek olmayı unutmayalım.
Ancak birlik olduğumuz zaman güçlü oluruz ve yıkılmayız.
Katılımlarınızdan dolayı siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.

Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü