EREĞLİ BELEDİYESİ-İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI.

EREĞLİ BELEDİYESİ-İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI.

  Vakfımız tarafından,ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlanan yardım malzemeleri.Ereğli belediyesi sosyal yardımlaşma müdürlüğüne teslim edildi.Vakıf müdürü Öner Çırak tarafından vakıf merkezinde yapılan basın toplantısının ardından, yardım aracı dualarla uğurlandı.Basın açıklamasının tam metni aşağıdadır.

Değerli basın mensupları;

Bugün burada vakfımızın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Konya ili Ereğli ilçesi belediye başkanı Sayın Özkan Özgüven ve belediye başkan yardımcısı Sayın Agâh Taşçı beylerle yapılan istişareler sonucunda Ereğli ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 38 çeşit ve toplamda 5255 parçadan oluşan yardım malzemelerini sizlerin huzurunda uğurlamak için toplanmış bulunmaktayız.

Amacımız 19 yıldan buyana güvenini kazandığımız bağışçılarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bizlere teslim ettikleri emanetleri asıl sahiplerine ulaştırmaktır. Bu gaye ve doğrultuda sürdüreceğimiz faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam etmekte ve yeni projelerimiz için zemin oluşturmaktadır.

Değerli Basın Mensupları;

Vakıf mütevellimizin aldığı karar neticesinde Konya ilçelerimize her hafta 1 etkinlik düzenleyerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ilçe belediyeleri aracılığı ile göndermiş olduğumuz yardımları ulaştırmak ve bu bağlamda sosyal sorumluluk projesi kapsamında üzerimize düşen görevi eda etmektir.

Toplanan bu malzemelerin temini noktasında, bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyoruz.



Öner Çırak
Vakıf Müdürü