DERBENT BELEDİYESİ-İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI

DERBENT BELEDİYESİ-İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI

  Mehir Vakfı tarafından Derbent´teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım kamyonu düzenlenen törenle ilçeye uğurlandı.

Vakıf Müdürü Öner Çırak, vakıf merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Mehir Vakfı´nın 19 yılı aşkın bir süredir ilmi, akademik ve aile temelli hizmetleri yaptığını söyledi.

Konya ilçelerine düzenlediği "ihtiyaç sahibi ailelere ayni yardım" etkinlikleri kapsamında Derbent´e yardım aracını uğurlamak için toplandıklarını belirten Çırak, şunları kaydetti:

"Temel misyonu ve amacı itibariyle vakfımız, bir taraftan günümüz batı dünyasında ortaya çıkan ve hızla toplumsal çöküşlere yol açan aile çözülmelerinin ülkemizde de yaygınlaşmaması için yayınları, sosyo-kültürel etkinlikleri ve evlilik faaliyetlerine sağladığı destekle engellemeye çalışırken, diğer taraftan da dinimizin ve toplumumuzun yardımlaşmaya yönelik yüklediği sosyal sorumluluğu yerine getirmektedir. Derbent belediyesi ve vakfımız işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında, Derbent´teki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 34 kalem ve toplamda 3 bin 337 parçadan oluşan ayni yardım malzemelerini uğurluyoruz."



Kaynak: AA