BEYŞEHİR BELEDİYESİ - İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI

BEYŞEHİR BELEDİYESİ - İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLEN YARDIM ARACI

  Mehir Vakfı tarafından Beyşehir´deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım kamyonu düzenlenen törenle ilçeye uğurlandı.

Vakıf Müdürü Öner Çırak´ın vakıf merkezinde düzenlediği basın toplantısı konuşma metni aşağıdadır.

Değerli basın mensupları;
Bildiğiniz üzere vakfımız 1996 yılında kurulmuş ve iki ana başlık altında da faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir. Bunlardan birincisi maddi imkânsızlıklar nedeni ile evlenemeyen ihtiyaç sahibi nişanlı gençlerimize ev eşyası temini, bir diğeri de toplumumuzda oluşan ve biz gibi STK’ların el atması gereken sosyal sorumluluk projeleridir.

Bu projeler kapsamında yıl içerisinde Konya ilçelerimiz başta olmak üzere Yurt geneli ve ülke sınırlarımız dışında kalan ve ümmet bilinci taşıyan ülkelere yardımlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Değerli basın mensupları;

Kardeşlik hukukunun paylaşma esasına dayalı bir olgu olduğunu ve dayanışma ilkesiyle ilerlemesi gerektiği fikrini benimseyerek hareket eden vakfımız, üstlendiği misyonun gereklerini yerine getirmek için her bir üyesi ve personeliyle canla, başla çalışmaya devam etmektedir.

İşte bugün burada Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere, Beyşehir belediyemizin sosyal yardımlaşmasına teslim edilmek üzere 43 kalem ve toplamda 4776 parçadan oluşan ayni yardım malzemelerini siz değerli basın mensuplarının huzurunda uğurluyoruz.
Gönderdiğimiz malzemelerin temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.