BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 6. VE 7. YARDIM TIRIMIZI GÖNDERDİK

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 6. VE 7. YARDIM TIRIMIZI GÖNDERDİK

  KONU : Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Aracı Uğurlama Proğramı Hk.
Tarih: 19.01.2016
Değerli Basın Mensupları;
Her birinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
Bilindiği üzere “Bayırbucak Yalnız Değildir” düsturu ile harekete geçtiğimiz ilk günden bu güne kadar elhamdülillah gönüldaşlarımızın da yardım ve desteği ile aralık vermeden yardımlarımızı ulaştırdık, karınca kararınca destek olduğumuzu, yerimizi, safımızı, amacımızı belli ettik ve inşallah etmeye devam edeceğiz.
İnsanların en hayırlısı Efendimiz (s.a.v.) buyurdular ki;
"Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu tehlikede yalnız bırakmaz.”
Zor zamanlar ve zulüm zamanları bizi birbirimize daha çok kenetlemeli. Zalimler zulüm için nasıl tek yumruk, tek vucüt olabiliyorsa bizlerde mazlumların yanında bir ve beraber olmalıyız.
Bu konuda olabildiğince duyarlı davranan, desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Çumra’lı gönüllülerimize bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Allah yardımınızı, desteğinizi kabul etsin.
Evet kıymetli gönüldaşlarımız Kızılay ile Mehir Vakfı’mızın birlikte hareket ettiği Bayırbucak Türkmenleri’ne göndereceğimiz 52 TON patates dolasıyla 6 ve 7’nci tırımız hazır. “Bismillah” diyerek yola çıktığımız 1’nci tırımızla hamd olsun bugün 6 ve 7’nci tırımızı göndermenin sevincini yaşıyoruz. Dünya bilsin ki mazlumlar yalnız değil. Bu güzel yardım hareketinde bizleri görevlendiridği için Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.
Çumra halkımız başta olmak üzere;
Seyit Mehmet DEMİRCİ Bey’e,Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mustafa ÖZDEMİR Bey’e ve Yöneticilerine,tüm yardımsever gönüllülerimize ve Türk Kızılayımıza sizlerin huzurunda birkez daha teşekkür ediyorum.
Bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım.


Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü