BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 4. YARDIM TIRIMIZI GÖNDERDİK

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 4. YARDIM TIRIMIZI GÖNDERDİK

  KONU:Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Aracı Uğurlama Proğramı Hk.
TARİH:21.12.2015

Değerli Basın Mensupları ve kıymetli gönüldaşlarımız öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

Bilindiği gibi Bayırbucak’ta ciddi bir zulüm var ve dünya göz yumuyor. Bir yandan kan akıtmayı ve kandan beslenmeyi şiar edinen Rusya, bir yanda kendi vatandaşını katledecek caniliği gösteren Esed rejimi ve geri planda dünya, olan bitenleri seyreder halde.

Bayırbucak Türkmenleri yalnız ve sahipsiz değildir diyerek Mehir Vakfı ailesi olarak başlattığımız gönüllü yardım etkinliğimizin 4´ncü tırını Çumra´lı gönüldaşlarımızın yardım ve desteği ile Bayırbucak´ımıza göndereceğiz. Oradaki zulme asla sessiz ve duyarsız kalamayız.

Nerede zulüm varsa, nerede ihtiyaç varsa ve nerede olmamız gerekiyorsa biz orada olabilmenin gayretindeyiz.

Mehir Vakfı olarak Pek çok Sosyal Sorumluluk Projelerinde Öncü Olduk, Olmaya Devam edeceğiz.

• Bayırbucak’taki zulme sessiz kalmadık gönüldaşlarımızın desteği ile 3 Tır yardım gönderdik ve nasip olursa 4’ncü tırımızıda siz yüreği dağlar kadar büyük dostlarımızın yardım ve desteği ile göndereceğiz.
Rahat koltuklarda üzülmek yerine siz rahatınızdan feragat edip kardeşliğinizi ispat ettiniz her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

… ve hatırlatmadan geçemiyeceğim;

Bakınız Hz. İbrahim’in ateşine su taşıyan karıncaya, safını belli etmekti niyeti, bizlerde safımızı, yerimizi belli ediyoruz, etmeliyiz. Zulmün kör bir duman gibi dünyayı sardığı bu dönemde bizler gönül ayarlarımızı her dem yenilemeliyiz ve bilmeliyiz;
Kardeşlik ispat ister, birlik ister, güç ister bizler her platformda ve alanda birlik, beraberlik ve desteğimizi belirtmekteyiz.

İşte bu gün yine o birlikteliğin gücünü bir kez daha göreceğiz. Bu vesile ile Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mustafa ÖZDEMİR Bey başta olmak üzere, Dilek ŞEN ÖZDEMİR Hanımefendi’ye Çumralı hemşehrilerimize, gönüldaşlarımıza ve Mehir Vakfı ailemize, kalben teşekkür ediyorum.

Bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza bilahare teşekkür ediyorum.

Allah yardımlarımızı kabul etsin ve zalimler bilsin ki ´Mazlumlar yalnız değildir.´


AYGÜL ERDEM
MEHİR VAKFI GENEL MÜDÜRÜ