9.OLAĞAN GENEL KURUL

Vakfımız 9.Olağan Genel Kurul Toplantısını 17/12/2013 tarihinde vakıf merkezinde gerçekleştirmiştir.Genel başkan Mustafa ÖZDEMİR ve Mütevelli heyeti başkanı Prof.Dr.Saffet KÖSE başkanlığında yapılan toplantıda Mütevelli heyeti üyeleri seçimi ve komisyon atamaları yapılmıştır.
Yapılan Genel Kurul doğrultusunda ;
Vakıf Genel Başkanlığına: Mustafa ÖZDEMİR
Başkan yardımcılıklarına :Halil Uysal ve Ahmet Buğa
Mütevelli heyeti üyeliklerinden;
Mütevelli Heyeti Başkanı : Prof.Dr.Saffet Köse
Mütevelli Heyeti başkan Yrd. : Hüseyin Tekin Gökmenoğlu
Mütevelli Heyeti Sekreter : Prof.Dr.Abdulkerim Bahadır
Mütevelli Heyeti Muhasip : Yrd.Doç.Dr.Ali Öge
Mütevelli Heyeti Sayman : Mustafa Küçükbalcı
Mütevelli Heyeti üyeliklerine : Süreyya Gezginci-Sabit Koç-İsmail Türkmen-İbrahim Ak’ın
Getirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Vakfımız bundan önceki yıllarda olduğu gibi.2013 yılını başarılı bir şekilde noktalamış olmanın onurunu yaşamakta ve gelecek yıllara vizyonuna uygun daha büyük projelere imza atma adına hazırlıklarını sürdürmektedir.
2013 yılı içerisinde yapılan faaliyetlerden kısaca bahsedecek olursak;
Konya ili ve çevresinde 326 çift,Yurtiçinde ise 74 olmak üzere toplamda 400 çiftin düğün organizasyonlarını gerçekleştirmiş,Yurt içi ve Yurt dışından gelen davetlere icabet ederek vakıf faaliyetlerini anlatma adına toplantılara katılmış,gidilen yerlerde yerel yönetim ve sivil toplum örgütleriyle toplu düğün organizasyonları düzenlemiştir.Ayrıca vakfımızın ilmi çalışmalarından “İslam Hukuku Araştırmaları Dergisi” 21 ve 22. Sayıları yayınlanmış ve ilim ehline ücretsiz olarak dağıtılmıştır.
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Van ilinde depremzede öğrencilere 500 çift ayakkabı , ülkelerinde yaşanan iç savaş nedeni ile Türkiye’ye göç edip kamplarda yaşayan Suriyeli sığınmacılara 9.000 parçadan oluşan tekstil ürünleri ve son olarak Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Ayaklar Üşümesin Kampanyası dahilinde 2.388 parçadan oluşan yardım malzemeleri vakfımız tarafından yerlerine ulaştırılmışltır.

Vakfımızın gerçekleştirdiği projelerde bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen kişi,kurum ve kuruluşlara çok teşekkür eder 2014 yılının Vakfımıza,Konyamıza,Ülkemize ve İnsanlığa hayırlar getirmesini temenni ederiz.

Mehir Vakfı
Basın Bürosu